Sunday, April 19, 2009

Berita Terkini


Nama : Aina Afia Bte Sulaiman
Makna : Mempunyai mata yang cantik, Tenaga (Kekuatan)
Tarikh Lahir : 18/04/2009
Waktu Lahir : 8.00 pagi (1.00 t/hari waktu Malaysia)
Tempat Lahir : Ansari Specialist Hospital, Yanbu
Berat : 3 Kg
Cara kelahiran : Normal
p/s : Tu je dulu berita terkini tentang permata hati kedua aku. Tika posting ni ditulis baru 1 jam kuar sepital. Lepas ni nak relax dulu..... Bila dah ok semuanya, nanti aku update lagi. Thanks pada semua kaum keluarga dan kekawan yang tak putus2 call n hantar sms ucap tahniah n yang datang visit kami kat sepital. Doa kalian memudahkan segalanya. Alhamdulillah.

14 comments:

cIk iNa said...

wah..welcome to aina afia..
tahniah angah..
dh dpt baby girl yg sgt shantek + comel..pas ni alya jd k.long la ye=)

Mrs Rafiuddin said...

kak mas,congrates yer..dah kuar pun permata hati yang ditunggu-tunggu..chomey..muka macam kakak dia :)

kak mas dah menang dulu daaaaaaaaa!!!!!!!!
as gak yang dok menunggu nih..hiksssss...

cik aa said...

tahniah...cutenyer.semoga menjadi anak yg solehah..insyaallah.

Dida... said...

Tahniah kak... nmpak sihat sungguh afia tu ye.. masa mgandung perut nmpak kecik je.. bila dah bersalin.. kus semangat.. moga dipermudahkan semua urusan dlm pantang... tak sabar nak cium bau baby.. ahaks..

Baitijannati said...

mabrukkk...alhamdulillah..comelnye baby..jangan lupa amalan berpantang..:)..smoga mjadi anak yang solehah...aminnn

yannfuad said...

slamat bpantang.. nafsu makan kena jaga lepas ni.. hihihi
chomelnyer bby afia.. mga mjadi anak solehah.. amin

Ejalz said...

amboii.. mas... cepat sungguh update blog... dah siap bagi makan tempe ke? hehe..

KAHERAH said...

Alhamdulillah dan Tahniahhh...

UmmuAkmal said...

MasyaAllah wa Baarakallahufikum...sgt comel Alya dan Afia bergambar besama,,tahniah untuk k.Mas sekuarga...semoga sihat semuanya..

ayang said...

tahniah........montelnya baby kau. Semoga menjadi anak yang soleha......Baby nanti pakai barut mama dia pakai bengkung tak?

Masdihana Hamzah said...

salam.

terima kasih semua. semoga aina afia menjadi anak yg solehah kelak, insyallah. amin

missdream said...

tahniah angah for the new baby girl...best la alia dapat adik..semoga semua dalam keadaan baik..

LYNN said...

Mas, lepas ni jgan tunggu sampai 6 tahun lagi tau...nanti lupe teknik nak bersalin..ahhha

Nafastari said...

Tahniah! Anak saya lahir tiga hari lebih awal.