Sunday, January 4, 2009

Apa Citer....

Lama dah tak update blog ni... Bukan apa si penulisnyer tak berapa sihat. Balik dari mengerjakan haji ari tu, terus kena selsema ngan batuk. 2 minggu batuk sampai kena sakit urat saraf kat belakang ngan kat bawah perut... lepas tu apa lagi demam le... Pergi klinik sekali n pergi sepital sampai dua kali mintak ubat yg power. Alhamdulillah baby kat dalam kandungan ni sihat walafiat. Ni pun masih ada saki baki batuk ngan sakit2 saraf.... Masa sakit2 cam ni le teringatkan mak kat JB ngan mak cik tukang urat kat Sg. Tiram. Kalau dapat urut langkahkah bestnyer.... kat sini tak de le...
Terima kasih bebanyak le buat hubby yang cuti sampai 4 hari, jaga aku masa sakit dan buat kerja rumah... Kebetulan lak isteri n anak dara Hj. Fadzil jiran sebelah dah sampai masa aku tak sihat tu. Kak Nani lah yang susah2 masak n hantar makanan wat kami sekeluarga.... bebanyaklah terima kasih... Terima kasih juga buat kekawan yang sudi datang melawat ngan buah tangan masing2... terasa masa berjauhan ngan keluarga ni lah... sokongan kekawan sangat2 penting....
Insyallah, ni dah beransur pulih, kalau ada kesempatan n citer nanti aku selalu-selalu lah update blog ni buat tatapan keluarga, kekawan semua.....

5 comments:

Dida... said...

Salam kak,

Tak tau kisah pun akak sakit.. hubby saya pun batuk2 gak lepas balik dr haji smpai hilang suara... anyway happy to see you writing in your blog again.. Moga lepas ni, sihat2 selalu..

Nnti sy sampai sana, leh la gi tengok akak.. InsyaAllah...kalau hubby tak sibuk la... :)

Masdihana Hamzah said...

salam.

alhamdulillah, dah beransur pulih dah ni...

bila Dida datang sini? kalau dtg nak mintak tolong belikan ANMUM Perisa coklat le barang sekotak dua.... stock kat umah dah nak abis.. ada lima bulan lagi untuk minum..

Dida... said...

InsyaAllah sy smpai akhir bln ni...

InsyaAllah kak.. akan sy ushakan ANMUM tu.. :) mana tau berkat beli ANMUM jangkit lak kat sy.. heheheh..

Masdihana Hamzah said...

tq, tq.... manalah tau kot2 tersangkut kat Yanbu ni... nanti kalau gi umrah, doa banyak2.

Nanti kita jumpa akhir bulan ni k.

kak ina kl said...

salam masdihana...salam perkenalan dari akak...bila dah macam ni memang teringat segala-galanya tentang malaysia...semuga baby dalam kandungan tu sehat walafiat...