Monday, January 12, 2009

TV Malaysia

Setelah dok sini lebih kurang 7 bulan n hari2 tengok citer Arab, akhirnya dapat gak hilangkan rindu nak tengok citer2 dari Malaysia. Pulak tu, En. Leman n Hj. Fadzil register siaran TV dari Msia ni masa aku tak berapa sihat hari tu, so apa lagi melepak depan TV je le. Tapi yang dapatnya hanya TV1 n TV2 je.... siaran Msia yang lain tak dapat. Jadi leeee... dari tak de langsung. Hehe.... masa kat Msia jarang2 tengok TV1 n TV2 ni, tup... tup... kat sini jadi siaran favourite lak. Masa tak de siaran ni ada gak tengok citer2 Msia melalui internet tapi leceh le sikit nak kena download2 dulu....


So, pada kekawan kat Yanbu ni yang miss ngan citer2 dari Msia, apa lagi gi le register cepat2....

5 comments:

fen said...

Good idea

Funny Aircraft ,Funny Animals Video,Funny Babies ,
Funny Cars ,Funny Cartoon ,Crazy Movies ,Funny Friends ,
Funny Sports ,Funny Wedding Parties ,
funny pictures,funny jokes,free videos,free movies.free music,
free download,music video,comedy,stupid

http://www.funnyvideotoday.com/

REENAZ said...

Jeles tau!!!! Mana beli KUALI tu??? Balad ke, Panda ke, StarMarket ke ada jual tak??? hehehe

cik aa said...

akak,saya pun baru 3,4 ari register..ape lagi kl boleh nk angkut tv ke dapur..tak pun angkut dapur ke bilik tv..
he2..kak ina,cpt2 la register.

Masdihana Hamzah said...

Kak Ina,

Kalau kuali yang masak sambal goreng tu, taulah saya beli kat balad, tapi kuali yg dpt tv rtm ni kena tanya boss le. Hehehe... saya tukang order je...

Ye le Nor,

Skg ni pun telekung n sejadah dah ada satu set kat bawah... takut syok2 tengok tv telajak lak nak solat.....

Nampak gayanya tv1 n tv2 ni dah byk perubahan, citer2 melayu nyer pun best2 belaka...

Kak Ina apa lagi... gosok2 le boss... rasa2nyer umah Kak Za pun dah pasang kuali tu...

leman said...

Asyik sibuk dgn kuali atas bumbung, jangan kuali kat dapur tak berasap dah lee...
Agak-agak nak register kat mana eekk?? pejabat pendaftaran saudi ke??