Wednesday, March 17, 2010

Balik Kampung......

Balik kampung ooooooo balik kampung hati girang... bila time2 nak balik kg je mesti nyanyi lagu Sudirman ni.... Dulu lagu ni tak le hafal sesangat, tp semenjak duduk diperantauan ni, lagu ni mesti terkeluar dr mulut setiap kali nak balik kg....
Yahooo... we all nak balik kg esok dan insyallah lusa pukul 11 pagi waktu Malaysia kami dijadualkan menjejakkan kaki di tanah air tercinta.... Nenek, atok... tunggu Alya n Afia nak balikkkkkkkk................. nak bikin kecah n kecoh umah nenek n atok.... he3x.. ibu diaorang ni lak yang over excited...
Semoga perjalanan kami esok dr Yanbu ke Jeddah Airport ke KLIA ke Johor Bahru sentiasa didalam lindunganNya dan kami sekeluarga tiba dengan selamatnya. Insyallah...

Beg-beg yang dah ready seawal minggu lepas lagi....

2 comments:

cik aa said...

Amboi seronoknyer...semoga dipermudahkan urusan pulang ke kampung dan kembali semula ke yanbu..

mashimarossa said...

salam kenal~

suka lah baca blog akak neh :)