Tuesday, February 16, 2010

Aina Afia - 10 bulan

Pejam celik, pejam celik Aina Afia dah 10 bulan dah, lagi 2 bulan nak berusia setahun.. Afia dah pandai apa sekarang ni? Dia dah pandai memanjat, dia dah pandai menyepah, dia dah pandai pegang botol susu sendiri, dia dah pandai mintak makan dan yang terbaru ni tengah berusaha untuk berdiri sambil lepas tangan... fuhhhhhhh tak leh dok diam seminit, aktif betul.. Ada je yang dia nak buat dan sekarang ni Afia suka masuk dalam laci baju then kuarkan baju2 kat dalam laci tu... dah le ibu dia ni rajin sesangat nak lipat n susun baju... sabo je arr anakku... Anyway, aku cukup happy tengok dia sihat dan cergas sekali.. Syukur.

Alya n Afia sungguh happy dapat bermain kat Happy Land, cuma Abah je yg separuh happy gitu sebab byk duit terbang kat sini...he3x..


Ni bukan gimik, tapi ni betul2.... Hobi terbaru Afia, masuk dalam laci baju then sepahkan baju kat dalam laci tu... bila tak dapat nak kuar mula le dia menjerit....

Hepinyer dia dapat menyepahkan kain baju ibu, bukannya nak tolong lipat... huk3x sabo je le.

Dah pandai pegang botol susu sendiri. Bagus-bagus, lepas ni belajar buat susu sendiri tau... relex sikit ibu...

Terlena kat walker dia lepas penat buat sepah...

Tu dia anak dara Leman tido... tak sopan langsung..he3x....

6 comments:

cik aa said...

amboi,ganas tul anak dara cik leman tido,nasib baik x cukup umur lagi..he3..

Masdihana Hamzah said...

he3x... tu kira penat giler le tu... ye arr abis satu umah dia dah buat sepah...

Ejalz said...

Mas, ni mesti kes masa baby tak bedong ni...hehehe..

Masdihana Hamzah said...

memang pun...boleh kira ngan jari brapa ari je dia berbedung... kalau le mak ku tau...huk3x..

Aizal nanti jgn malas2 bedung baby tu... kalau tak jd cam afia...he3x..

jailson f. barreto said...

As of now I am following your blog.

JanuskieZ said...

Hi... Looking ways to market your blog? try this: http://bit.ly/instantvisitors